Gästbok

Priit

Great product, fast and professional service- good job guys!

Saku, Estonia

Stubbendorff Thord

Thank for the beautiful countertop that you delivered to us. It is at least as beautiful as we expected.

Stubbendorff Thord

Elisabeth

Så nöjd med bänkskivan, blev bättre än vad jag trodde! Kort leverans och fint bemötande

Stockholm, Sweden

Karin

I made the transfer today. Thank you for everything! I like it a lot.

karin1karin2

Stockholm, Sweden

Peter Olofsson

Detta är en leverantör av bänkskivor som verkligen sticker ut!
Helt fantastiskt vilken hög servicegrad och fina produkter dom har hos Andrew´s Granite och allt detta till ett väldigt konkurrenskraftigt pris.
Sällan har jag stött på en leverantör som är så mån om att allt verkligen blir så som man önskat och föreställt sig.

Snabba återkopplingar om man har frågor, extremt fint bemötande ifrån alla som vi har kommit i kontakt med. Dessutom så har dom väldigt korta ledtider vilket alltid är ett stort plus och något som dom flesta andra inte kan erbjuda.

För att summera så är vi extremt nöjda och kan varmt rekommendera Andrew´s Granite.

Med vänliga hälsningar
Peter & Ida

SALA, Sverige

Patrick

Fantastisk service och superfina skivor! Otroligt nöjda. Fick bänkakivorna efter 2 veckor.
Kan verkligen rekomendera Andrews granite

Göteborg , Sverige

Martin

Vi beställde marmorskivor i carrara C och är supernöjda med allt från kundbemötande till kvalité på skivorna.
/Martin

Växjö, Sweden

Matias Eriksson

Väldigt bra service, svarar snabbt på mail när det är något man undrar.
Väldigt bra priser när man jämför med konkurrenter.
Skämtsam och lätt att ha att göra med samt en grymt snabb leverans, utlovad leverans efter ca 3 veckor och det tog ca 1,5.

MVH// Matias

Tallåsen, Sverige

Tobias

Mycket bra service! Proffsigt bemötande och duktiga grabbar som kom och installerade våra bänkskivor :)

Alltid snabba svar via e-post och väldigt mycket stenskiva för pengarna.

Rekommenderas varmt!

Med vänlig hälsning, Tobias

Österskär, Sverige

Olof Arnell

Vi har köpt bänkskivor i granit och är mycket nöjda!

Alltid snabba svar när man har frågor, trevligt bemötande!
Snabba på att komma ut både för mätning innan beställning och för montering när bänkskivorna var klara.
Väldigt fint slutresultat.

Allt detta att jämföra med konkurrenter på orten:
Avsevärt billigare att köpa från Andrew's granite (ca 30-50% i vårt fall beroende på vilken vi jämförde med).
Mycket snabbare leverans.

Linköping, Sverige

Ulrika

Mycket bra! Snabba, noggranna, hjälpsamma med ett trevligt och korrekt bemötande. Rekommenderas.

Järfälla, Sweden

Hans Troedsson

Jag vill och kan verkligen rekommendera Andrews granite. Ett jättefint arbete som dessutom är levererat i tid av vänlig, trevlig och kunnig personal. Företaget är ett föredöme. Ett stort tack till er på Andrews granite.

Saltsjö-Boo, Sverige

Lovisa & Anders

Beställde tre Nero Assoluto skivor till vårat kök. Väldigt proffsig kille som kom och mätte samt att han var noggrann. Priset blev ungefär samma som kalkylen vi gjort på hemsidan. Vi fick vänta lite drygt 3 veckor på vår leverans men när dom kom var skivorna superfina. Är väldigt nöjda med resultatet och även de killarna som monterade var noggranna. Kan rekommendera Andrew´s till alla!

Enköping, Sverige

Linus och Caroline

Fantastisk service och superfina skivor! Otroligt nöjda.

Enköping, Sverige

Katrin Hedqvist

Vi är mycket nöjda med bänkskivan i steel grey. Utmärkt jobb med mätning och montering! Dessutom otroligt fort på en vecka så var allt klart.

Gävle, Sweden

Maria Björklund

Vi är helt nöjda från början till slut. Bra information, snabb leverans och mkt snygg köksbänk! Tack för ett väl genomfört arbete!

Sköldinge, Sverige

Valentina Hammarström

Våran bänkskiva är supersnygg! Snabb leverans och montering, slutpriser blev tom billigare än offerten. Enkla att ha och göra med.

Karlstad, Sverige

Marianne

Vi är mycket nöjda med bänkskivan. Både inför beställningen med mätning och leveranstid och installation. Alla killar var trevliga och hjälpsamma.

Vimmerby, Sverige

Björn Samuelsson

Vi är otroligt nöjda med hur Andrew's Granite hanterade vår beställning av bänkskivor från start till mål. Tydlig information, uppdateringar och avtal. Inga konstigheter utan rakt och enkelt. Tog två veckor från mätning till installation! Tänk om det alltid gick så här smidigt... :-) Mvh Björn & Anette

Lindome, Sverige

Åsa

Vi är mycket nöjda med Andrews Granite service. Den priskalkyl vi gjorde själva på nätet stämmer bra överens med den verkliga kostnaden. Leveranser har kommit enligt den plan vi fick. Professionell personal vid uppmätning och montering av skivan. Rekommenderas varmt vidare.

Kalmar, Sverige

Karl Johan Svanström

Rekommenderar varmt Andrews Granite! Jättebra service och utfört arbete!

Göteborg, Sverige

Gina och Albin

Fantastiskt hantverk! Resultatet blev bättre än vad jag förväntat mig, alla detaljer är så perfekta. Tog mindre än två veckor att få skivan på plats dessutom, Verkligen duktiga hantverkare!

Brandstad, Sweden

Harry Rymert

Great service quality and professionalism, quicker delivery than expected and at a very good price. I definitely recommend!

Stockholm, Sweden

Emma (Stockholm, Sweden)

Jag kan verkligen rekommendera Andrews Granite! Trevlig och duktig personal och mina marmorskivor passade perfekt trots en massa knepiga vinklar och vrår i köket.
Stockholm, Sweden

Marcus (Eskilstuna, Sörmland)

Jag kan varmt rekommendera Andrews granit, allt i från en proffsig uppmätning till en bra installation. De monterade 31 delar hemma i mitt kök allt ifrån köksö, bardisk, hörn spis, runda dekorationshyllor till fönsterbrädor och bakkants lister. Till ett förmånligt pris jag fick in offerter med upp till dubbla priset.
Eskilstuna, Sörmland

Andreas (Herbst, Sweden)

"Vi är mycket nöjda - noggrannt arbete, tillmötesgående när och hur arbetet skulle göras. Blev väldigt snyggt. A och M"
Herbst, Sweden

Elise

Vi är jättenöjda med allt :) // Elise och Anton
Lund, Sverige

Tobias Frick

"Vi beställde Galaxy Star av denna duktiga firma. Vi hördes talas om dem på internet och tillslut så tog vi mod till oss att anlita dem. Resultatet och bemötandet från Andrews Granite gör att vi kan rekommendera dem till alla vi känner. Vi är supernöjda. Mvh /Tobias Och Lena "
Saltsjö-Boo, Sweden

David Wigström

Var lite orolig först då priserna var väldigt låga, man brukar få vad man betalar för. Men nu när allt är klart så har jag bara gott att säga om Andrews Granite. Kommer rekommendera de till alla jag känner som ska ha sten i sitt kök. Fam Wigström
Genarp, Sweden

Anja o Riku Martikainen

"Vi fick kontakt med Andrews Granite via vår hantverkare. Vi är väldigt nöjda med våra tre granitskivor. Allt gick professionellt och snabbt till. Vi fick bra information när vi skulle välja bland de många olika skivor. Vi kan varmt rekommendera Andrews Granite. De är duktiga, trevliga och prisvärdiga. Riku o Anja Martikainen"
Stockholm, Sweden

Emma

Jag kan verkligen rekommendera Andrews Granite! Trevlig och duktig personal och mina marmorskivor passade perfekt trots en massa knepiga vinklar och vrår i köket.

Lars Lööf

"Personerna på den här firman är oerhört trevliga och professionella i alla avseenden, att priserna dessutom är konkurrenskraftigare än hos någon annan gör inte saken sämre. Vi beställde 4st skivor med div håltagning och vinklar där allt från beställning till utförande och montering gick som på räls. Vi kan verkligen rekommendera Andrews Granite! /Lars o Anette Lööf"
Torup, Sweden

Lotta

Åh, jag är så nöjd med mina svarta granitskivor från Andrews Granit. Proffsiga killar som kom hem och mätte och installerade, snabb leverans och inget problem att fixa en \"speciallösning\". Priset stämde väl överens med priskalkylen jag hade gjort och resultatet blev PERFEKT!! Jag kan varmt rekomendera företaget till andra. Om det är någon som bor i Jönköpingstrakten som vill komma och titta så går det bra att maila mig.//Lotta Bankeryd, Sverige

Sebastian Larsson

"Vi beställde en Absolute Black till vårat kök och det blev riktigt snyggt. Stort tack till Andrews Granite som var professionella från dag 1. Mätningen och monteringen gick hur bra som helst."
Stockholm, Sverige

Mattias

Vår Nero Africa är på plats och ser mycket bra ut. Tack för snabb service och bra leverans! 10 dagar från mätning till leverans.
Karlstad, Sweden

Björn & Tess

"Kan inte klaga på något, allt har gått perfekt från första kontakten. Fina skivor, perfekt passform samt kunnig och trevlig personal. Mycket nöjda!"
Nykvarn, Sverige

Tone

Proffsigt i alla delar
Uppsala, Sweden

Linda och Samuel

Andrews Granite har levererat grantihällar till vårt kök. De har från första kontakt varit professionella, snabba och noggranna. Graniten är väldigt vacker och perfekt monterad. Vi är väldigt nöjda!
Göteborg, Sverige

Björn Björkman

"Allt har fungerat bra från första kontakt, mätning, montering. Jag kan rekommendera Andrews Granit. Med vänlig hälsning Björn Björkman"
Stockholm, Sverige

Scott

"Andrews Granite were great. First class product, first class service. The same exact bänskiva would easily cost me 50% more with another company. They spent 2 hours just measuring and when it finally came, it looked great & fit perfectly to the exact millimeter. Don\'t hesitate to use them."
Malmö, Sverige

Bo Johansson

Vi mailade beställning dag 1. Dagen efter ringde Andrews och bekräftade. Dan efter det var killar på plats och mätte upp. Vi fick besked att det skulle ta 2-3 veckor. Efter 2,5 vecka kom dom och monterade bänken. Snyggt, snabbt och proffsigt. Vi tackar och bugar.
Träslövsläge, Sverige

Lasse

"Vi är helnöjda med arbete, bemötande, snabb leverans och pris Rekommenderas till alla"
Lyckeby, Sweden

Pontus & Anna

"100% nöjda från första kontakt till slutmontering av bänkskivorna. Vi har granitskivan Galaxy Black ca 6 kvm som är fördelad på 4 skivor med en rundad bardisk. Vi är extra nöjda med valet och resultatet av en uppundermonterad diskho (Blanco Claron 700) med fem avrinningsspår i en fördjupning på sidan av hon. Vi var lite tveksamma innan vi tog första kontakten med Andrews Granite men för oss var det helt i onödan. Vi är supernöjda. / Pontus & Anna"
Hässelby, Sverige

Franco & Anna

100% nöjda. Bra dialog, bra arbete och leverans och bra pris. Tack.
Salem, Sweden

Natalya

" Vi tackar Andrews Granite för jättefint arbete.Allt var fixat på 10 dagar,snyggt och prisvärt! Tveka inte och anlita dem! Natalya"
Stockholm, Sweden

Marcus

"Very good price but even better service and delivery time. After my first phone call to Andrews Gran they instantly arrived and took the measurements, 9 days after I got my order delivered. There is not a single reason to not choose Andrews Gran!!" Stockholm, Sweden

Anders & Camilla

"Tackar för en proffsig installation och en snygg stenskiva. vi kan rekommendera Andrews Granit. Hälsningar Anders&Camilla "
Uppsala, Sverige

Christine

Vi är jättenöjda med Andrews Granite och kan varmt rekommendera er! Vi beställde en svart granitskiva som passade perfekt och som installerades på utsatt tid. Mycket prisvärt dessutom.
Huddinge, Sweden

Per Pålsson

Beställde bänkskiva till köksö som levererades/installerades av Andrews Granite. Vi är mycket nöjda med resultatet, priset samt kontakten med kontor samt installatör. Leveransen blev dock ej inom 2 veckor som tänkt utan blev någon vecka försenad. Dock inget som påverkade vår byggnation.
Lidingö, Sweden

Rose-Marie

Jättemycket tack för ett professionellt arbete och god service vid beställning och montering av våra nya bänkskivor från Andrews granit. Mycket duktiga hantverkare. Fantastisk att slutresultatet kan bli över förväntan bra, trots att min Engelska inte är så super bra. Kan verkligen rekommendera ert företag med mycket gott samvete till vänner och bekanta.
Uppsala, Sweden

Linda

Vi tillfredsställa mycket Andreas arbete. Noggranne, professionell o ansvarat. Har rekommenderat till kompis!
Lomma, Sweden

Emma

Är jättenöjda med Andrews och med våra nya granitbänkar i köket. Trevligt bemötande, bra service, noggrant arbete och snabb leverans. Kan varmt rekommendera!
Falun, Sverige

Johnny Lindberg

De kom på exakt utsatt tid vid måttning och montering, nogranna, trevliga, mycket bra engelska, snyggt arbete. Perfekt helt enkelt. Andrews granit har levererat till 110% till skillnad från övriga leverantörer till våran köksrenovering...
Stockholm, Sweden

Sofie Andersson

Vi är helnöjda med resultatet efter att ha anlitat Andrews Granite! Dom är mycket noggranna och de levererade skivan på två veckor precis som dom lovat! Fakturan via mail fungerade utmärkt med utlandsbetalning via hembank. Granitskivan i köket blev helt enligt önskemål! Kan varmt rekommenderas!
Motala, Sweden

Fredrik Janse

We had a granite kitchen worktop custom made and installed by Andrews Granite. Not only was the result exactly how we wanted it, but it was at a very good price and made within our limited time frame. We can really recommend them. Their work is immaculate and on time.
Stockholm, Sweden

Sophie Carlsson

Vi fick våran bänkskiva i carrera marmor levererad förra veckan och är super nöjda med resultatet! Dem kom och måttade för bänskivan och var väldigt trevliga och professionella. 2 veckor senare på utsatt tid hade vi bänkskivan på plats. Det gick mycket smidigt och enkelt och man får fakturen direkt på mailen. Jag kan verkligen rekommendera Andrews till alla som vill ha stenskiva! Inte bara för det låga priset jämför med priserna annars i Sverige utan också för resultatet och de professionella arbetet.
Stockholm, Sverige

alexander tencer

Snabb och noggrann fitting, snabbare leverans än utlovat och helt perfekt montering. Vi är väldigt nöjda. Dessutom går inte det låga priset att jämföra med de flesta andra företagen. stockholm, sverige

Janne & Anna Nyberg

Vår erfarenhet av Andrews Granite är mycket positiv. Precision i arbetet och leverans på utsatt tid vilket nästan är unikt för hantverkare. Dessutom till ett bra pris. Solna, Sweden

Andreas

"Perfect fit! Looks fantastic!" Gothenburg, Sweden

Pontus

Super satisfied with 2 worktops. Very fast, very exact, super finish and great people to do with. Thanks Lidingö, Sweden

Patrik

"Bra service och ett proffsigt utfört jobb till ett mycket konkurenskraftigt pris. För hur man än vänder och vrider, så har priset en viss betydelse, eller? Jag med knackig engelska, klarade av att kommunicera, så var inte rädda, ta kontakt med AndrewsGran, för ni kommer inte ångra er när er nya granitskiva är på plats. Det blir så snyggt. //Patrik & Lena" Töreboda, Sverige

Christina och Johan

"Ett tack för ett fint arbete, bänkskivan i sten leverades precis så som man lovat och vi är jättenöjda. Vask köpte vi med och kanonbra priser har ni!Bra service! Tack " Åhus, sweden

Sten Arne

"I and my wife appreciate very much your excellent service and quality of work. Please extend our thanks to Urmas and Sven for their great and skilled installation work. We are very pleased with our \""new\"" kitchen. I will be happy to recommend your company to anyone looking for granite tops at affordable prices. " Limhamn, Sweden

Linus and Sandra

Bought our granite counter top from Andrews a couple of years ago but never thought about sending a big thank you back then. These guys are so serious that they even noticed a small scratch while mounting it. Such a small scratch that we wouldn\'t even have noticed it. They alerted me to it and demanded to take it back home to Estonia because they wanted to deliver a perfect end result. If all \"handymen\" in Sweden treated their customers like this we would never hear of any angry customers =). 10/10 stars. Uppsala, Sweden

Rasmus Nervall

Fick min bänkskiva i granit precis innan jul som vi kommit överens om och det blev superbra! Kan verkligen rekommendera Andrews... Lund, Sverige

Janne

Snygga bänkskivor och bra pris. Vi är supernöjda! Malmö, Sweden

David

Snabbt och korrekt uppmätt, leverans i tid med installation. Bra sten till bra pris, vad mer kan man begära. Uppsala, Sweden

Erik

Bought a carrara marble top from AndrewsGranite for our kitchen restoration 4 months ago. Very smooth process for measuring and delivery, Hjalmar and his guys was the best working part of the whole project. Highly recommended. Stockholm, Sweden

Familjen Holmström

Efter besök på Marbodal med offert till hutlöst högt pris och ca två månaders leverens hittade vi Andrew Granite på nätet. Fick besök och uppmätning inom ett par dagar och leverens inom ett par veckor. Våra svarta bänkskivor är perfekta i passform och pricken över i:et i vårt nya kök. Trevligt bemötande, bra engelska, proffsiga och extremt prisvärda. Rekommenderas!! Täby, Sverige

Quang

Det blev jättefint, mkt nöjd kund! Bra pris, snabb leverans. Varmt rekommenderad. Gnosjö, Sverige

Richard

"Superb looking \'Bänkskiva\'.. Quick and efficient service.. And at a great price.. Would highly recommend.. " Stockholm, Sweden

Cissi Lindkvist

Vi kan verkligen rekommendera Andrews. Bänkskivan är super snygg (nero assoluto lether finish) och de var snabba, proffsiga och billiga (om man jämför med andra leverantörer). Skivan passade dessutom på millimetern. Är så nöjda! Stockholm, Sverige

Henrik & Erica Utter

Tack för ett proffsigt jobb!! Vi är väldigt nöjda med bänkskivan, särskilt med passformen i vårt gamla krokiga hus. Utmärkt service med resor ända till Sundsvall för både uppmätning och installation. Er kan vi lätt rekommendera! Sundsvall, Sweden

Patrick Gustafsson

Stort tack för ett perfekt jobb.Mycket proffsigt gjort.Rekommenderas varmt an oss. Skurup, Sweden

Per Viklund

"Snygga svarta bänkskivor med perfekt inpassade hål för spis o vask. Mätning och leverans på utsatt dag o till ett pris som ligger lååååångt under till och med IKEA! ...o detta trots att jag hade en specialare med ett par snedsågade skivor som skulle passas in mycket precist." Skurup, Sverige

Emanuel & Lisa

"Snabbt och mycket väl utfört arbete, vänligt bemötande och bra pris. Väldigt fina carraraskivor med stänkskydd även de i carraramarmor. Som natt och dag jämfört med en del stora kända svenka stenleveratörer som inte verkar ha förstått vad kundbemötande och leveranstid betyder, trots att de offererar det dubbla priset... Tack, vi återkommer vid nästa bygge" Enskede, s, Sverige

Mats

Fick våra svarta grnitskivor med svart vask i förra veckan. Det blev fantastiskt snyggt och vi är supernöjda med allt. Mätningen, leveransen, monteringen, allt till full belåtenhet, även priset.

Thomas

Bra och proffsig arbete. Snabb och smidig leverans. Vi är supernöjda med resultatet. Kan verkligen rekommenderas. Borås, Sverige

Susanne & Johnny

Flexibel,trevlig, proffsigt, bra leveranstid och oerhört prisvärt - Inte minst så imponerade de i hur snabbt och effektivt de hanterade en mätmiss och leveransskada. Det är sånt som gör skillnad för en konsument! Ska vi köpa en till skiva kommer vi definitivt att prata med Hjalmar & c/o. Stort tack till er!! Vallentuna, Sweden

Fredrik

Kan bara hålla med om alla positiva omdömen. Bra service, mycket noggranna vid både mätning och insättning. Jättebra resultat och kanonpriser! Stockholm, Sverige

Dragan

"Jag måste lyfta på hatten! Andrews Gran är en kanon leverantör av granitskivor. Finns absolut inget att anmärka på. Proffsigt och väldigt trevligt bemötande, graniten perfekt, installationen perfekt, leveranstid kort, lågt pris. Vad mer kan man begära? Blir man inte nöjd med deras service bör man besöka en terapeut. Tack Hjalmar och Urmas!!!!!! Ett litet tipps till Hjalmar: Håll i Urmas vad det än kostar, du hittar inte bättre personal ; ) MVH Dragan" Täby, Sweden

Jenny

8 dagar efter första samtal är skivorna på plats, så snygga! Mycket trevliga och professionella hantverkare. Rekomenderas varmt. Nässjö, Sverige

Emma Vabene Stockholm

Jag har sålt dessa skivor i över ett års tid och ALLA våra kunder är mycket nöjda med resultat och bemötande. Nu har jag själv en stenskiva i mitt kök från Andrewsgranite och det blev bara en bekräftelse på hur bra de alla är på företaget vad gäller allt. Jag har också det snyggaste köket i världen som mina kunder säger!! To you all at andrewsgranite, I just confirmed how good you all are. From me and ALL my costumers a BIG THANK YOU!! //Emma, Vabene Stockholm Stockholm, Sverige

Erik o Ewa Persson

Vi kan varmt rekommendera Andrews Granite. Mycket vackra stenskivor i Verde Maritaca med perfekt passform. Leveranstid 2 veckor med rf disklåda. Vi var sena med montering av bänkar och installationen flyttades fram 1 vecka utan problem. Kort sakt: Kononfina stenskivor levereade med kort leveranstid, felfritt installerade och till mycket bra pris. Norrkoping, Sweden

ingela & Tobbe Hådell

"Hej vi är mycket nöjda med bemötande, service och utförande vid köp av våra granitskivor. Kan varmt rekomenderas vidare. mvh Ingela & Tobbe" Haninge, Sverige

Marcus Agehall

Fick kanonbra service och snabb leverans. Är hur nöjd som helst med resultatet. Har svårt att se att jag skulle fått en bättre bänkskiva från någon annan leverantör. Stockholm, Sweden

Roland Andersson

"Vår kontakt med AndrewsGran har varit mycket bra från början till slut. Servicen är snabb och monteringsjobbet helt professionellt. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och kan bara rekommendera andra att göra likadant. Mvh Roland" Bålsta, Sweden

Per S

Good pricing, equally good service. The saying \"you get what you pay for\", is not valid here. I strongly recommend Hjalmar & co Malmö, Sverige

Linus Fröberg

I\'m very pleased with the result of my granite counter top from them. There was a few bumps before our first meeting could take place but they always did what they promised. They came and did the meassuring and also mounted it with a sink. 4,5/5 is my grade. =) Uppsala, Sweden

Xoan

"Bra och snabbt arbete, men med perfekt resultat. Inpassningen var imponerande, visste vad de gjorde. " Staffanstorp, Sweden

Sonja och Boris Graholski

Vi rekommenderar verkligen denna firma.Otroligt bra och profesionellt service och snabb leverans.De imponerar med sin kunskap och noggrant arbete och är mycket billigare jämfört med andra företag. Thank you very much Andrews Gran.Best wishes Sonja and Boris Stockholm, Sweden

Gunilla Blomberg

Köpte köksskiva 2009. Vill rekommendera firman å det varmaste. Trevliga, proffsiga och prisvärda. Stockholm Lidingö, Sweden

Martin Engqvist

"Jag kan verkligen rekommendera denna firma. De kom och måttade mitt i kök, la in allt i ett CAD program. Fick ett pris direkt. Duktiga hantverkare, inga konstigheter. Rekommenderas varmt. " Uppsala, Sweden

Constantin

"Snabbt svar och därefter snabb på plats. Låg pris och leverans på avtalad tid. Imponerande service och mycket profesionell. Tack Andrews Granit" Åhus, Sweden

Henrik S

"Mycket bra arbete, och en mycket trevlig affär. De fixade 5m marmor med två planmontage för 16600 SEK, inklusive uppmätning, leverans och installation med anpassningar. Väldigt hjälpsamma och enkla att kommunicera med på engelska, inklusive snabbt svar på email och SMS vid ytterligare frågor. I strongly recommend Andrews Gran!" Stockholm, Sweden

Vera Rydberg

Vårt behov var litet men togs hand om som en stororder. Perfekt service, låga priser och leverans på avtalad tid. Kan verkligen rekommendera detta företag Ingarö, Sweden

Gunnar Bengtsson

So beautiful workmanship in our Steel Gray top. Easy contacts, quick responses. Hjalmar was more worried than we that our particular granite was not in stock and caused a delay of a week Ekerö, Sverige

Christofer

"Great stone and quick delivery. To be recomended! Christofer" Stockholm, Sverige

Helena Rastas

We can strongly recommend Andrews granite, they did a perfect job with our kitchen worktop. Janne and Helena Bålsta, Sweden

Hans-Åke Eriksson

I am really impressed of this company. They work very smoothly with me, from the start to the final installation. In Sweden, you are used to wait forever for help with something in your house, but these gentlemen arrived quickly one week after we have agreed on the specification for the worktop, and made the measuring, using computer drawing tools (AutoCad), and then next week delivered the worktop, and made the installation. Everything has gone excellent, so I can warmly recommend Andrews Gran. Good job, Good Price, Quick and Easy! Thanks a lot! /Hans-Ake Aneby, Sweden

Välkommen att kontakta oss!

Har du frågor kring bänkskivor, vill boka tid för uppmätning eller önskar veta hur mycket din marmor-, kvarts- eller granitbänkskiva kan kosta, kontakta oss gärna via följande alternativ:

  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • fyll i din kontaktinformation i formuläret till höger
  • ring 076 234 0242

INTRESSERAD AV SAMARBETE eller har större projekt på gång?
Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring +46 73 919 4987.

 

 

 

 

Partners

Montagemän i Stockholm AB

Björnspinnarvägen 23
14137 Huddinge

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Söderkök & Luckor

Geijersvägen 15
112 44 Stockholm/Kungsholmen

kodulehe, e-poe, logo, seo, facebook tegemine