Så här beställer du

 

Så här enkelt går det till, från beställning till en färdigmonterad bänkskiva:

FÖRSTA BESÖKET: UPPMÄTNING

När ni bestämt er för att skaffa en ny bänkskiva från oss, kommer vi hem till er och tar exakta mått på bänkskivorna, så att skivorna tillverkas med bästa möjliga passform och precision.

Vår representant kontaktar er för att boka en tid för ett hembesök. Medan vi mäter upp bänkskivan, kan ni gemensamt titta på olika stenprover, samt exempel på kantprofiler. Vi kan också hjälpa med att matcha stenen mot era köksluckor och komma med andra nyttiga råd. Samtidigt med bänkskivan kan ni även beställa en diskho från Franke eller Blanco. Ni får en exakt offert på bänkskivorna och godkänner ni priset, undertecknar vi ett beställningsunderlag.

Efter beställningen gör vi en ritning på bänkskivorna som sänds till fabriken, där skivorna sågas, slipas och poleras med största noggrannhet.

Vi vill uppmärksamma er att skåpstommarna måste vara korrekt monterade och förankrade innan mätningen. Annars kan vi inte ansvara för att måtten på bänkskivorna stämmer, när stommarna ändras eller omplaceras efter vi har varit på plats. Befintlig bänkskiva ska helst vara borttagen för att försäkra att måtten blir korrekta.

ANDRA BESÖKET: MONTERING

När bänkskivorna är färdiga (efter ca 2 veckor) skickas dem till vårt lager i Stockholm, varefter tar vårt monteringsteam kontakt med er igen för att avtala en passande tid för monteringen. Monteringen kan ta 1-3 timmar beroende av hur många skivor ska monteras. Vi placerar skivorna på avsedd plats på befintliga stommar och monterar diskhon. Godkänner ni leveransen, undertecknar vi följesedeln.

BETALNING

Betalningen sker enligt vår faktura som vi skickar med e-post snarast efter monteringen. Fakturan ska betalas inom avtalad period.

 

Välkommen att kontakta oss!

Har du frågor kring bänkskivor, vill boka tid för uppmätning eller önskar veta hur mycket din marmor-, kvarts- eller granitbänkskiva kan kosta, kontakta oss gärna via följande alternativ:

  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • fyll i din kontaktinformation i formuläret till höger
  • ring 076 234 0242

INTRESSERAD AV SAMARBETE eller har större projekt på gång?
Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring +46 73 919 4987.

 

 

 

 

Partners

Montagemän i Stockholm AB

Björnspinnarvägen 23
14137 Huddinge

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Söderkök & Luckor

Geijersvägen 15
112 44 Stockholm/Kungsholmen

kodulehe, e-poe, logo, seo, facebook tegemine